Maek wand kantoor
Maek koffie
Maek let's inspire each other
Maek belettering auto

Communicatiebureau Land van Cuijk

Maek creative team, communicatiebureau in het Land van Cuijk

Denkers, doeners en makers met een creatief hart. Al vanaf 2001 werken we vanuit ons communicatiebureau in Sint Anthonis, een mooi dorp dat ligt in het Land van Cuijk. Midden in de driehoek tussen Nijmegen, Venlo en Eindhoven. In de provincie Brabant, maar op de rand van de provincies Gelderland en Limburg.

Waarvoor je bij ons terecht kunt? Dat hangt van je vraag af. We bieden alles van een logo tot een complete huisstijl, van één enkele advertentie of folder tot een complete internationale campagne. Je bent bij ons aan het goede adres voor het ontwikkelen van een nieuwe naam, we ontwerpen verpakkingen en complete verpakkingslijnen, maken animaties en ontwikkelen websites. We adviseren over de complete branding van jouw merk en maken items die daar perfect binnen passen. Wil je jouw bedrijf beter profileren? Laat dat maar aan ons over. Conceptontwikkeling voor campagnes? Vinden we leuk én zijn we goed in.
Maek weet hoe je bedrijf en merk het best tot zijn recht komt; op het schap, binnen de branche en tussen de concurrenten.

Centrale ligging

We zijn blij met onze plek midden in het Land van Cuijk en onze centrale ligging ten opzichte van Boxmeer, Uden, Eindhoven, Nijmegen en Venlo. Maar we hebben opdrachtgevers over heel Nederland en in het buitenland. Ons communicatiebureau is een hecht team professionals met praktische strategische communicatiekennis én creatieve ontwerpkracht.

Natuurlijk zijn we trots op wat we maken. Daarom vind je op deze site een aantal voorbeelden van cases waar we met plezier aan werkten. Bekijk deze op je gemak en ben je enthousiast geworden, maak dan een afspraak en kom een kop koffie drinken in ons communicatiebureau in het Land van Cuijk. Of nog beter, maak een afspraak en we komen graag naar jou toe om onszelf voor te stellen.

klik hier om naar onze cases te gaan

 

Afspraak maken? Bel of mail ons, we willen graag kennismaken!

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710