Maek blauwe muur
Maek koffie
Maek let's inspire each other
Maek belettering auto

Grafisch ontwerpers Land van Cuijk

Wij zijn Maek creative team, grafische ontwerpers uit Sint Anthonis

Denkers, doeners en makers met een creatief hart. Al vanaf 2001 werken we vanuit ons kantoor in Sint Anthonis, een mooi dorp dat ligt in het hart van het Land van Cuijk. Daar ontwerpen we verpakkingen die opvallen, logo’s en huisstijlen die verrassen, animaties met een verhaal, beursstands met stoppingpower, page-turning brochures en complete campagnes voor klanten in binnen- en buitenland die de verwachtingen overtreffen. We zijn een creative team van communicatie adviseurs en grafische ontwerpers dat groeit door samenwerking. Door te luisteren, te sparren en de juiste vragen te stellen komen we tot de beste oplossing. Teamwork dus, met onze opdrachtgevers in de basis en onze creatieven in de spits.

Centrale ligging

We zijn blij met onze plek midden in het Land van Cuijk en onze centrale ligging ten opzichte van Boxmeer, Uden, Eindhoven, Nijmegen en Venlo. Maar we hebben opdrachtgevers over heel Nederland en in het buitenland. Onze communicatie adviseurs en grafische ontwerpers zijn een hecht team professionals met praktische strategische communicatiekennis én creatieve ontwerpkracht.

Natuurlijk zijn we trots op wat we maken. Daarom vind je op deze site een aantal voorbeelden van cases waar we met plezier aan werkten. Bekijk deze op je gemak en ben je enthousiast geworden, maak dan een afspraak en kom een kop koffie drinken in ons mooie kantoor in het Land van Cuijk! Of nog beter, maak een afspraak en we komen graag naar jou toe om onszelf voor te stellen.

// klik hier om naar onze cases te gaan

 

Afspraak maken? Bel of mail ons!

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710