CONTECTO creativity and innovation  _ maek creative team
CONTECTO creativity and innovation  _ maek creative team

// Contecto is een perfecte mix van jonge, enthousiaste experts en senior ingenieurs met ervaring in de elektronische industrie.

Contecto is de nieuwe naam van D&D Mechatronics en ontwikkeldochter HYB. Door groei en successen dekten de bestaande namen de lading niet langer, Maek werd gevraagd om een nieuwe naam te ontwikkelen. Door eerst hun missie & visie te omschrijven en een brainstormsessie te organiseren, hebben we de belangrijkste elementen gefilterd voor een nieuw concept. Dit concept is de drager voor de nieuwe naam en look & feel van het bedrijf.

'Onze 35 specialisten maken voortdurend verbindingen: binnen ons team, met onze opdrachtgevers en binnen projecten. Onder één dak. De nieuwe naam draagt dat perfect uit', aldus directeur en oprichter, Piet van Duijnhoven.

Contecto is een vrije samenvoeging van het Engelse woord voor verbinden, 'connecting', terwijl het tweede deel Latijns is en letterlijk 'dak' betekent.

Met de pay-off 'Connecting creativity and innovation' laat Contecto zien dat ze van alle markten thuis zijn; van 'eenvoudige' opdrachten tot het meest uitdagende idee, van het maken van printplaten tot innnovatieve technologische hoogstandjes.

 

 

CONTECTO logo payoff slogan  _ maek creative team

Introductie van de nieuwe naam en uitleg van de veranderingen binnen het bedrijf. Door middel van een animatie en flyer.

CONTECTO flyer introductie naam  _ maek creative team
Contecto Huisstijl _ maek creative team
Contecto website _ maek creative team

Met een passende naam en huisstijl de toekomst in? Wij ontwerpen deze graag voor je.

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710