Gemeente Sint Anthonis _ maek creative team
Gemeente Sint Anthonis _ maek creative team

// Gemeente Sint Anthonis is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. En natuurlijk de thuisbasis van Maek creative team ; )

Gemeente Sint Anthonis heeft een kunst- en poëzieroute uitgezet. Daarvoor hebben wij een handzaam boekje gemaakt met leuke tips, geschiedenis, poëzie en natuurlijk kunst.

Gemeente Sint Anthonis routegids dichtbij kunst _ maek creative team

Enkele medewerkers van de Gemeente Sint Anthonis hebben iets geweldigs bedacht! Een eikeltjeskachel. Dit is uniek in Nederland. De eikels die van de vele eikenbomen vallen worden geraapt, gedroogd en verbrand. Met de warmte die daarbij vrijkomt verhit de gemeente al zijn gemeentelijke gebouwen, helemaal volgens de Co2 normen waaraan ze vanuit de overheid moeten voldoen. Wij mochten voor dit geweldige idee een video/animatie maken. We zijn blij dat we het enthousiasme van de medewerkers hebben kunnen vangen in deze video.

Binnen de Gemeente Sint Anthonis zijn verschillende bouwlocaties beschikbaar. De vraag van de gemeente was om een concept te bedenken waarin voor alle bouwlocaties samen (nu en toekomstige) één gevoel naar voren komt. Een gevoel wat spreekt voor wonen in de Gemeente Sint Anthonis. Omdat elke bouwlocatie zijn eigen voordeel heeft, hebben we een campagne ontworpen die breed ingezet kan worden en die per locatie zijn eigen gevoel kan meegeven. Wonen met nèt dat beetje extra...

gemeente sint anthonis portfolio maek ansichtkaart
Gemeente Sint Anthonis ansichtkaarten _ maek creative team
Gemeente Sint Anthonis aansichtkaarten _ maek creative team
Gemeente Sint Anthonis aansichtkaarten _ maek creative team
Gemeente Sint Anthonis advertentie _ maek creative team
Gemeente Sint Anthonis advertentie_ maek creative team

Samen mooie dingen maken? Daar worden wij enthousiast van, bel ons!

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710