onderwijsmens portfolio maek
onderwijsmens portfolio maek

// OnderwijsMens begeleidt en ondersteunt mensen in het onderwijs. Zij draagt bij aan het versterken van de kwaliteit van onderwijs, zowel in overheidsprojecten, als in bestuurstrajecten en schooltrajecten.

Het overkoepelend concept voor Onderwijsmens luidt: 'Perspectief'. Perspectief staat voor ontwikkeling, samenhang en is toekomstgericht. Vanuit perspectief kijk je ruimtelijk vanuit meerdere invalshoeken en standpunten. Bovendien is het een positief begrip, het geeft een verwachting, een vooruitzicht.
Het beeldmerk is een zeshoek opgebouwd uit verschillende facetten. Samen vormen ze een geheel, ze bestaat uit de som der delen. Er zit perspectief in.

onderwijsmens portfolio maek logo
onderwijsmens portfolio maek huisstijl briefpapier visitekaartje envelop
onderwijsmens portfolio maek map
onderwijsmens portfolio maek website

Onderwijskwaliteit.online is hèt platform voor een onderwijsportfolio op schoolniveau. Dit is een product van Onderwijsmens. Daarom hebben we uit het beeldmerk van Onderwijsmens een nieuw beeldmerk gecreëerd. Een kompas! Dit kompas wijst je de weg in je eigen online onderwijsportfolio. Visueel draait hij ook écht als je met je cursor beweegt.

onderwijsmens portfolio maek onderwijs kwaliteit logo

Het gepersonaliseerde onderwijsportfolio van Onderwijskwaliteit heeft 3 verschillende groepen die inloggen. Kind, leraar en school. Voor elke groep hebben we een eigen homepage ontworpen.

onderwijsmens portfolio maek onderwijs kwaliteit website

Een passend concept laten ontwerpen? Bel of mail ons!

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710