Onderwijsmens _ maek creative team
Onderwijsmens _ maek creative team

// OnderwijsMens begeleidt en ondersteunt mensen in het onderwijs. Zij draagt bij aan het versterken van de kwaliteit van onderwijs, zowel in overheidsprojecten, als in bestuurstrajecten en schooltrajecten.

Het overkoepelend concept voor Onderwijsmens luidt: 'Perspectief'. Perspectief staat voor ontwikkeling, samenhang en is toekomstgericht. Vanuit perspectief kijk je ruimtelijk vanuit meerdere invalshoeken en standpunten. Bovendien is het een positief begrip, het geeft een verwachting, een vooruitzicht.
Het beeldmerk is een zeshoek opgebouwd uit verschillende facetten. Samen vormen ze een geheel, ze bestaat uit de som der delen. Er zit perspectief in.

Onderwijsmens logo _ maek creative team
Onderwijsmens huisstijl briefpapier envelop visitekaartje _ maek creative team
Onderwijsmens map inslagmap _ maek creative team
Onderwijsmens website _ maek creative team

Onderwijskwaliteit.online is hèt platform voor een onderwijsportfolio op schoolniveau. Dit is een product van Onderwijsmens. Daarom hebben we uit het beeldmerk van Onderwijsmens een nieuw beeldmerk gecreëerd. Een kompas! Dit kompas wijst je de weg in je eigen online onderwijsportfolio. Visueel draait hij ook écht als je met je cursor beweegt.

Onderwijsmens Onderwijskwaliteit logo concept _ maek creative team

Het gepersonaliseerde onderwijsportfolio van Onderwijskwaliteit heeft 3 verschillende groepen die inloggen. Kind, leraar en school. Voor elke groep hebben we een eigen homepage ontworpen.

Onderwijsmens Onderwijskwaliteit portfolio homepage _ maek creative team

Een passend concept laten ontwerpen? Bel of mail ons!

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710