contell iks portfolio maek
contell iks portfolio maek

// Contell IKS was een leverancier en producent van kwalitatief hoogwaardige laboratoriumapparatuur.

Het overkoepelend concept voor Contell IKS luidt: 'Standby'. Het standby-teken wordt als metafoor gebruikt voor Contell IKS. Standby staan wil zeggen dat je in de startblokken staat. De 4 losse beeldmerken zijn opgebouwd uit punten. Een punt staat voor nauwkeurigheid, een moment, een gegeven of een resultaat. Ze staan zo naar elkaar gericht dat er een kruis ontstaat. Ze vormen samen een geheel. Het hart van het kruis geeft de bundeling van krachten weer.

contell iks portfolio maek logo

De beurs was het eerste middel waarin het nieuwe concept 'standby' gepresenteerd werd. Ze wilden knallen! We hebben ervoor gekozen om het concept letterlijk uit te voeren. Dus een ├ęchte sintelbaan te bouwen! Met startblokken, een tribune en atletiekspel. Bij het spel moest je een knop exact 9,58 seconden indrukken, het wereldrecord voor mannen, op de 100 meter.

contell iks portfolio maek beursstand zijaanzicht
contell iks portfolio maek beursstand renbaan
contell iks portfolio maek beursstand bar
contell iks portfolio maek beursstand bovenzijde
contell iks portfolio maek beursstand details

Ook in de brochure hebben we het concept 'standby' doorgevoerd. Hierbij hebben we gekozen voor een eigen stansvorm, zodat de brochure van Contell-IKS er letterlijk uitpiept tussen de andere brochures.

contell iks portfolio maek brochure

Ook zo'n verfrissend concept laten ontwerpen? Neem contact op met Monique.

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710