Smicon engineering your project  _ maek creative team
Smicon enginering your project _ maek creative team

// Smicon is een internationaal opererend bedrijf. Ze zijn dé partner voor organisaties in afvalverwerking en/of voedselproductie. Ze voegen waarde aan afvalstromen om zo een actieve bijdrage te leveren aan de circulaire economie.

// heb je de Smicon Case al gezien? Hier vertellen we meer over de animatie die we gemaakt hebben.

Smicon heeft zich enorm ontwikkeld. Van een constructiebedrijf naar internationaal leverancier in recycle machines met een duidelijke visie op de toekomst. Om deze passie voor vooruitgang in het verduurzamen van het proces te communiceren, hebben wij een nieuw concept voor hen ontwikkelt: 'Improve the process, improve the future'. 

smicon_case_maek_logo_improve

Smicon presenteerde zich op IFAT 2022 met het nieuwe concept, gericht op de toekomst. Improve is het sleutelwoord waar Smicon zich op focust. Dit betekent niet alleen het verbeteren van het klantproces, maar ook een bijdrage leveren aan het verbeteren van het milieu door het leveren van innovatieve recyclingoplossingen voor de verwerking van voornamelijk reststromen uit voedselproductie.

Smicon beurs IFAT 2022

Passend bij het nieuwe concept 'improve the process, improve the future', hebben we een website ontwikkeld die het verhaal van Smicon goed weergeeft. Rood staat voor het proces, de machines en het engineren. Groen staat voor hun missie, betere machines maken zodat ze bijdrage leveren aan een groenere wereld. De website is gebruiksvriendelijk en laat de grootsheid van hun projecten goed zien.

Smicon website

Voor de internationale vakbeurzen is er een animatie gemaakt. Waar vakgenoten tijdens dit soort gelegenheden uitblinken in het vertonen van levensechte beelden van malend afval, kiezen wij voor een ‘cleane’ benadering. Een frisse animatie vertelt het verhaal en focust op de waarde van de machines voor de afnemers. Met zo’n idee val je op! Door deze heldere stijl van communiceren onderscheidt Smicon zich op een positieve manier. We slagen erin de complexe technologie op een eenvoudige manier te vertellen.

smicon_portfolio_maek_pand_signing

Ben je gegroeid als bedrijf en toe aan een nieuw concept? Neem contact met ons op!

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710