smicon portfolio maek
smicon portfolio maek

// Smicon is een internationaal opererend bedrijf. Ze zijn leverancier van machines en totaaloplossingen voor de verwerking van verpakte en onverpakte levensmiddelen en organische reststromen. Ze ontwikkelen, engineeren, produceren en construeren in eigen beheer.

// heb je de Smicon Case al gezien? Hier vertellen we meer over de animatie die we gemaakt hebben.

Smicon is enorm gegroeid. Van een constructiebedrijf vooral voor de agrarische sector naar internationaal leverancier in recycle machines. In 2005 waren ze toe aan een nieuwe uitstraling. Daarvoor hebben we het logo ge-upgrade, passende pay-off, nieuwe huisstijl en belettering ontworpen. 

smicon portfolio maek logo
smicon portfolio maek huisstijl briefpapier werkbon visitekaartje envelop
smicon portfolio maek signing buiten
smicon portfolio maek belettering auto

Smicon ontwikkelt, maakt en installeert (nieuwe) recycle machines van een zeer hoge kwaliteit. Daarbij staan de wensen van de klant altijd centraal. Van pomp tot complete turn-key oplossingen. Voor de IFAT beurs wilden ze goed uitpakken, niet alleen hun nieuwe producten maar vooral de processen binnen het bedrijf laten zien.

Tijdens het ontwikkelen van het nieuwe concept kwamen we erachter dat de pay-off 'Engineering your process' exact zegt waar Smicon voor staat, maar dat dit nog niet genoeg doorontwikkeld is binnen de communicatie van het bedrijf.

Daarom ontwikkelden wij een set van iconen om 'Engineering your process' daadwerkelijk te visualiseren. Binnen Smicon vormt de routing die wordt afgelegd een rode draad. Deze rode draad hebben we extra aangezet en uitgelicht naast de iconen.
Hiermee konden we verder de beurs, corporate brochure en productbrochures gaan ontwerpen.

smicon portfolio maek illustratie engineering your process
smicon portfolio maek illustratie iconen
smicon portfolio maek beursstand
smicon portfolio maek beursstand

Voor de beurs hebben we een algemene bedrijfsfilm gemaakt, zodat je nog beter kan zien wat er  allemaal gemaakt wordt bij Smicon en hoe hun machines draaien bij de klanten. 

smicon portfolio maek corporate brochure
smicon portfolio maek product folders

Ben je gegroeid als bedrijf en toe aan een nieuwe passende uitstraling? Neem contact met ons op!

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710