Smicon animatie _ maek creative team
Smicon animatie _ maek creative team
 

Smicon

Smicon

Animatie

// Smicon complexe technologie in glasheldere animatie

Smicon is marktleider in machines voor de verwerking van verpakte en onverpakte levensmiddelen en organische reststromen. In 2015 maakten we voor hen een praktische beursstand. In 2018 is het tijd voor een upgrade; Smicon is uitgegroeid tot een internationale speler met klanten over de hele wereld. In plaats van alleen een nieuwe stand, ontwikkelen we een breed en toekomstbestendig communicatieconcept. We leggen hiermee een stevige basis voor verdere groei.

Belangrijkste uiting van het nieuwe concept is een animatie voor een internationale vakbeurs. Waar vakgenoten tijdens dit soort gelegenheden uitblinken in het vertonen van levensechte beelden van malend afval, kiezen wij voor een ‘cleane’ benadering. Een frisse animatie vertelt het verhaal en focust op de waarde van de machines voor de afnemers. Met zo’n idee val je op! Door deze heldere stijl van communiceren onderscheidt Smicon zich op een positieve manier. We slagen erin de complexe technologie op een eenvoudige manier te vertellen.
 

´In de samenwerking met Maek herkenden wij kernwaarden die we bij Smicon zelf nastreven: klanten ontzorgen met techniek en vaardigheden binnen een specifiek vakgebied. Maek heeft niet klakkeloos gemaakt wat we vroegen, maar goed de behoefte geïnventariseerd en dit vertaald naar een klantspecifieke oplossing. De beurs was een groot succes, relaties waren enthousiast en dankzij het nieuwe concept is onze positionering helder en toekomstbestendig. Klasse!’

Fabiaan Hendricks, Commercial Manager Smicon b.v.

Wil je ook een glasheldere animatie? Sandra ontwerpt ze graag voor je.

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710