EXBERRY coloring food _ maek creative team
EXBERRY coloring food _ maek creative team
 

Exberry

Exberry

Beursconcept

// EXBERRY® kleurrijk concept voor internationale identiteit

EXBERRY®, het grootste merk van GNT, is toonaangevend in de ontwikkeling en productie van natuurlijke kleurstoffen voor de voedingsindustrie. Groente en fruit worden verwerkt tot de meest uiteenlopende concentraten die kleur geven aan dranken, zoetwaren, banket, zuivel, ijs en snacks.

Ze nemen deel aan een grote hoeveelheid beurzen all over the world. Tot nu toe gebeurde dit vrij ad hoc zonder een overkoepelende boodschap. We zijn met hen in gesprek gegaan om erachter te komen wat de belangrijkste boodschap zou moeten zijn. Al snel kwam hieruit naar voren dat het voor de bezoekers vaak nog te onduidelijk is wat EXBERRY® nu precies doet.

Binnen het overkoepelende concept wat we voor hen ontwikkeld hebben staat het verhaal van EXBERRY® centraal. Wat doet EXBERRY® nu eigenlijk? Hoe gaan ze te werk, waar start het proces, hoe maken ze hun product, hoe verzorgen ze 'kleur'-maatwerk voor hun klanten, wat is hun expertise? En daaruit voortvloeiend wat heeft de klant hieraan! Voor elke beursstand hebben we een ruimte ontworpen waarin deze vragen beantwoord worden. In de beursstand van Parijs zelfs een 17 meter lange wand, waarin het proces van EXBERRY® met behulp met gevulde boxen nog uitgebreider uitgelegd werd.

Inmiddels is dit beursconcept meerdere malen op maat ontworpen en uitgevoerd. Van London, Frankfurt, Rennes, Shanghai tot Sao Paulo. Met als hoogtepunt de 180 m2 beursstand met verdieping op de Food Ingredients Europe in Parijs.

 

'Ik ken Maek al vanuit mijn vorige werkgever, toen ik bij GNT ondersteuning nodig had op het gebied van communicatie, was de telefoon snel gepakt. Het mooie aan Maek is dat ze actief meedenken, zich grondig en actief verdiepen in je merk en behoeften en je veel werk uit handen nemen en met praktische oplossingen komen.'

Maartje Hendrickx, Market Development Manager EXBERRY®

Ontwerp nodig voor een opvallende beursstand? Wij hebben internationale ervaring, neem contact op met Monique.

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710