Goed Wonen Samen Voorgoed Duurzaam _ maek creative team
Goed Wonen Samen Voorgoed Duurzaam _ maek creative team
 

Goed Wonen

Goed Wonen

Campagne Duurzaamheid

// Goed Wonen duurzame samenwerking

Goed Wonen is een ondernemende en betrokken woningstichting in Gemert en al jaren klant bij Maek. De campagne ‘Samen voorgoed duurzaam’ is een goed voorbeeld van de samenwerking tussen ons team en dat van onze opdrachtgever.

De campagne gaat over de verduurzaming in de breedste zin van het woord: over het reduceren van CO2, het verduurzamen van de woningportefeuille en de mogelijkheden voor huurders om zelf actief hun woning te verduurzamen. We ontwikkelden een compleet concept in de herkenbare stijl van Goed Wonen waarbinnen alle uitingen binnen dit onderwerp voor de komende jaren passen.
Een mooi resultaat, waarbij we met name trots zijn op de samenwerking met de opdrachtgever en de mogelijkheden die het concept in de toekomst biedt.


'We werken al langer samen met Maek en altijd naar volle tevredenheid. Niet alleen is het contact prettig en persoonlijk, ze voelen ook feilloos aan waar we met onze communicatie heen willen. Deze campagne past mooi binnen de stijl van Goed Wonen en is tegelijkertijd opvallend.'

Hans Vedder, Directeur-Bestuurder Goed Wonen

Ideeën sparren voor een opvallende campagne? Neem contact op met Robert.

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710