Merkidentiteit maek creative team
Merkidentiteit maek creative team
Merkidentiteit maek creative team
Merkidentiteit maek creative team

Merkidentiteit

Maek creative team, voor het bepalen van je merkidentiteit

Is er besloten werk te maken van de merkidentiteit van jullie organisatie? Gefeliciteerd! Het is een leuk en leerzaam traject om de identiteit van de organisatie te definiëren. Door het juiste DNA te vormen ben je in staat je merk succesvol te positioneren in de markt en de gewenste relaties aan je te binden.

Een sterke merkidentiteit dient als basis voor je positionering
Samen vormen we het creative team met jou als kennis specialist van de organisatie. We behandelen kritische vragen en brainstormen samen met collega’s over trends, ontwikkelingen en doelstellingen. We maken een concurrentie-analyse om de benodigde informatie op tafel te krijgen voor het nieuw te vormen DNA. Een merkidentiteit waar iedereen zich in herkend. Een sterke merkidentiteit dient als basis voor de verdere positionering van jouw organisatie of merk.

Persoonlijke aanpak voor je merkidentiteit
Onze aanpak start bij de direct belanghebbenden, collega’s binnen de organisatie. Met de juiste informatie als basis, werken we vanuit het proces naar een passende merkidentiteit. Meer weten over onze succesvolle aanpak? Maak een afspraak met onze merkidentiteit specialisten die je graag meer vertellen.
Check ook de cases op onze website waar mooie resultaten van onze teamplayers te vinden zijn Zo werken we al jaren voor opdrachtgevers als: Danone/Nutricia, Bolsius, Hendrix Genetics, Exberry, Smit Heat Treatment, Smicon en Jarco.

Kennis maken? We komen ook graag naar je toe!
Ben je enthousiast geworden, bel of mail ons en kom een kop koffie drinken met onze merkidentiteit specialisten. Dan kunnen we samen ontdekken of er een basis is voor creative teamwork!

Meteen een afspraak maken? Bel 0485-383710 of mail naar welkom@maek.nl

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710

EXBERRY coloring food _ maek creative team
 
Beursconcept
Sociom naamgeving concept logo _ maek creative team
 
Ontwikkeling nieuwe naam
Jarco verpakkingsontwerp voerzakken _ maek creative team
 
Verpakkingslijn hondenvoer