Creatief concept maek creative team
Creatief concept maek creative team
Creatief concept maek creative team
Creatief concept maek creative team

Creatief concept

Maek creative team, hét creatief concept team

Positionering bepaald en is de merk identiteit helder? Nu wordt het pas echt leuk en kun je samen met ons team onderdeel uitmaken van het proces om tot een creatief concept te komen. Een creatief concept brengt het merk tot leven en geeft invulling aan de boodschap. Een idee vertaald in woord en beeld.

Creatieve brainstorm sessie
Tijdens een creatieve brainstorm sessie met jullie team wisselen we ideeën en informatie uit. We sparren zonder grenzen en denken niet in middelen.
Na deze brainstorm sessie werkt ons creative team een creatief concept uit met een unieke vertaling van de boodschap in woord en beeld. Direct raak en gericht op de doelgroep!

Je creatief concept handen en voeten geven
Nadat het creatief concept is omarmd kiezen we de perfecte mix van offline en online middelen die passen bij het creatief concept, de boodschap én het budget. Met ons creative team kunnen we het creatief concept van begin tot eind realiseren en begeleiden. Naast onze eigen specialisten werken we met een groot netwerk om ook de uitwerking van het creatieve concept tot een succesvol resultaat te brengen.

Kennis maken? We komen ook graag naar je toe!
Meer weten over onze succesvolle aanpak en kennismaken met de teamleden? Maak een afspraak met onze creatief concept specialisten die je graag meer vertellen. Check ook de cases op de site waar mooie resultaten van onze teamplayers te vinden zijn.

 

Meteen een afspraak maken? Bel 0485-383710 of mail naar welkom@maek.nl

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710

EXBERRY coloring food _ maek creative team
 
Beursconcept
Sociom naamgeving concept logo _ maek creative team
 
Ontwikkeling nieuwe naam
Jarco verpakkingsontwerp voerzakken _ maek creative team
 
Verpakkingslijn hondenvoer