Pakkende reclame campagne maek creative team
Pakkende reclame campagne maek creative team
Pakkende reclame campagne maek creative team
Pakkende reclame campagne maek creative team

Pakkende reclame campagne

Maek creative team, voor een pakkende reclame campagne

Klaar voor een pakkende reclame campagne met impact? Haak aan bij ons creative team en vertel ons precies wat je wil vertellen en aan wie. Je bent verantwoordelijk voor een goede briefing en dient als sparring partner voor het creative team om een pakkende reclame campagne uit te rollen.

Een goed aanpak als basis voor je campagne
Onze aanpak start bij de direct belanghebbenden, collega’s binnen de organisatie. Tijdens een brainstorm wisselen we fantastische ideeen uit en verzamelen we de benodigde informatie. Het creative team werkt een concept uit wat dient als basis voor een pakkende reclame campagne.

Uitrollen van een pakkende reclame campagne
Daarna werken we de perfecte mix van offline en online middelen uit die passen bij jouw merk, de boodschap én het budget. Met ons creative team kunnen we de campagne van begin tot eind realiseren en begeleiden. Naast onze eigen specialisten werken we met een groot netwerk om ook de realisatie van de campagne tot een succesvol resultaat te brengen.
Check ook de cases op deze website waar mooie resultaten van onze teamplayers te vinden zijn. Zo werken we al jaren voor opdrachtgevers als: Danone/Nutricia, Bolsius, Hendrix Genetics, Exberry, Smit Heat Treatment, Smicon en Jarco.

Kennis maken? We komen ook graag naar je toe!
Meer weten over onze succesvolle aanpak en kennismaken met de teamleden? Maak een afspraak met onze reclame campagne specialisten die je graag meer vertellen.

Meteen een afspraak maken? Bel 0485-383710 of mail naar welkom@maek.nl

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710

EXBERRY coloring food _ maek creative team
 
Beursconcept
Sociom naamgeving concept logo _ maek creative team
 
Ontwikkeling nieuwe naam
Jarco verpakkingsontwerp voerzakken _ maek creative team
 
Verpakkingslijn hondenvoer