Branding van je merk maek creative team
Branding van je merk maek creative team
Branding van je merk maek creative team
Branding van je merk maek creative team

Branding van je merk

Maek creative team, voor branding van je merk

Toe aan een nieuwe branding van je merk? Samen met jou vormen we een creative team van specialisten om het volledige traject tot een goed resultaat te brengen. Vanuit een gerichte brainstormsessie werken we naar een merkidentiteit met een sterke branding als resultaat.

Persoonlijke aanpak voor branding van je merk
Onze persoonlijke aanpak met jullie als onderdeel van ons creative team, leidt tot het gewenste resultaat. Weten jullie precies waar de organisatie of product voor staat en kunnen jullie het ook prima overbrengen? Dan zijn jullie de interne specialisten die we zoeken om vanuit jullie organisatie een belangrijke rol te vervullen in ons creative team. Samen creëren we de juiste branding voor jullie merk!

Interne belanghebbenden zijn het belangrijkste
Onze aanpak start bij de direct interne belanghebbenden, collega’s binnen de organisatie. Met de juiste informatie als basis, werken we vanuit het proces naar een passende branding van je merk.

Bewezen succesvolle aanpak voor de branding van je merk
Meer weten over onze succesvolle aanpak en kennismaken met de teamleden? Maak een afspraak met onze branding specialisten die je graag meer vertellen. Check ook zeker even cases op onze website waar mooie resultaten van onze teamplayers te vinden zijn. Zo werken we al jaren voor opdrachtgevers als: Danone/Nutricia, Bolsius, Hendrix Genetics, Exberry, Smit Heat Treatment, Smicon en Jarco.

Ben je enthousiast geworden, bel of mail ons en kom een kop koffie drinken met onze branding specialisten. Dan kunnen we samen ontdekken of er een basis is voor creative teamwork!

Meteen een afspraak maken? Bel 0485-383710 of mail naar welkom@maek.nl

Bel Maek E-mail Maek

+31485383710

EXBERRY coloring food _ maek creative team
 
Beursconcept
Sociom naamgeving concept logo _ maek creative team
 
Ontwikkeling nieuwe naam
Jarco verpakkingsontwerp voerzakken _ maek creative team
 
Verpakkingslijn hondenvoer